Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

U Pokrajini nasilje doživi svaka druga žena

Prema istraživanju o rasprostranjenosti nasilja u Vojvodini više od polovine ispitanih žena doživelo je neki oblik nasilja a u 93 odsto ovih slučajeva počinioci su muškarci, najčešće sadašnji ili bivši muževi ili partneri.

USAID ulaže u omladinsko preduzetništvo

Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID) danas je u Gradskoj kući potpisala sporazum o saradnji sa Gradom i još pet lokalnih samouprava u Srbiji, u kojima će se sprovoditi Program za jačanje ekonomske sigurnosti.

Čanku pretili smrću na Fejsbuku

Na fejsbuk stranici "Prekrečimo novosadsku mržnju", koju je otvorio predsednik Skupštine grada Novog Sada Aleksandar Jovanović, uz fotografiju sa precrtanim likom Nenada Čanka napisano je "I on će imati veze sa krečom ali na Fruškoj gori kod Stambolića ortaka".

Vojvodina domaćin Javoru

Fudbaleri Vojvodine u sredu igraju meč četvrtfinala Kupa Srbije, u kojem će im, na stadionu "Karađorđe", gostovati Javor.

Ko je uništio JKP "Stan"?

Dok se političari međusobno optužuju ko je kriv, činjenica da je Javno komunalno preduzeće "Stan" na ivici propasti se ne menja.

Pavličićev prvi dinar od prodaje maminih haljina

Svoj prvi dinar mnoge naše poznate ličnosti stekle su tako da se danas time ponose, dok s druge strane, ima i onih koji se kaju...Bajatović je skupljao detelinu i slamu, nosio džakove i utovarao ugalj, dok je gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić "eksploatisao" sopstvenu babu i prodao odeću svoje mame.